+30/276 15 14

Ügyfélszolgálat

Hogyan regisztráljak?

Fiók/profil regisztráció: 1.-2. pontig

Cég regisztráció/adatlapjának kitöltése: 3.-10. pontig


Ajánlat hozzáadása: 10.-14. pontig.


Állásajánlat hozzáadása: 15.-20. pontig

1. lépés: kattintsunk a menüsorban látható regisztráció gombra!

2. lépés: adjuk meg a felhasználói adatainkat. Válassza ki, hogy a céget alkalmazottként/tulajdonosként, vagy magánszemélyként regisztrálja-e.

3. lépés: a regisztráció sikeres volt, erről visszaigazoló emailt is küldünk. Rögtön bejelentkezve a felhasználói fiókunkban találjuk magunkat, ahol hozzáadhatjuk cégünket az "Új cég hozzáadása" gombra kattintva.

4. lépés: Töltsük a megjelölt mezőket a megfelelő adatokkal. A fent látható kék színű vonallal összekötött számozás jelzi, a cég regisztrációjának lépéseit.

5. lépés: Adjuk meg cégünk bővebb leírását, bemutatkozását, és egy rövid kb. 1 mondatos jellemzőt.

6. lépés: Adjuk meg cégünk mottóját, szlogenjét, válasszuk ki a megfelelő kategóriát, ahova cégünk tartozik. Több kategória is választható! Majd alatta válasszuk ki azt az ikont, amivel cégünket szeretnénk jelezni a térképen.

7. lépés: A nyitva tartási adatok kitöltése nem kötelező. Ha kihagyjuk, egyszerűen lépjünk tovább az oldal alján található gombbal. Ha kitöltjük, akkor naponként egy legördülő menün belül tudjuk kiválasztani a megfelelő nyitva tartási óra-perc időtartamot.

8. lépés: Adjuk meg cégünk címét (telephely, vagy iroda címét). A térképes mezőben ha elkezdünk írni, már ki fogja adni egy legördülő menüben a kérdéses címet a Google térkép. A kiadott, helyes címre kattintva teszi a megfelelő helyre a pontot térképre.

9. lépés: Töltsük ki a megfelelő mezőket. A közösségi oldalak megadása nem kötelező.

10. lépés: Ha készen vagyunk, kattintsunk a "hozzáadás a következőhöz: cégek" gombra. Ezzel a lépéssel regisztráljuk a céget a rendszerbe.

11. lépés: A rendszer is értesít a sikeres regisztrációról. Ezután visszatérünk a profil beállításainkhoz. Az oldal adminisztrátorának még jóvá kell hagynia a cég nyilvánossá tételét. Ez pár napon belül megtörténik. A különböző fülek segítségével tudunk módosításokat végrehajtani az oldalon. A "Profilom" fülre kattintva tudjuk módosítani a regisztrációs adatainkat. "Az új ajánlat hozzáadása" gombra kattintva tudunk ajánlatokat közzétenni.

12. lépés: Ha még nincs jóváhagyva a cég, akkor ezt jelzi a rendszer. Az "Új ajánlat hozzáadása" gombra kattintva tudjuk regisztrálni az ajánlatot.

13. lépés: Töltsük ki a mezőket a megfelelő információkkal.

14. lépés: Töltsünk fel képet az ajánlatunkhoz, ha van kedvezmény, akkor a csúszka segítségével a kedvezmény mértékét. Ha nem kedvezményes ajánlatról van szó, akkor hagyja érintetlenül a "0" értéken. Válasszuk ki a kategóriát, és kattintsunk a "Hozzáadás a következőhöz: ajánlat" gombra.

15. lépés: Ha kész, visszatérünk a profil beállításokhoz. Kattintsunk az "Állás" fülre, ha állást szeretnénk rögzíteni. Ha az oldalon vagyunk, láthatjuk a közzétett állásajánlatainkat. Ha új állást szeretnénk rögzíteni, kattintsunk az "Új állás hozzáadása" gombra.

16. lépés: Töltsük ki a mezőket, válasszuk ki az állást közzétevő céget (több cég esetén mást is ki lehet választani), majd az állás típusát is válasszuk ki.

17. lépés: Itt is töltsük ki a mezőket, adjuk meg a hirdetés bővebb leírását, adjuk meg a jelentkezést befogadó email címet.

18. lépés: Adjuk a hirdetéshez a cég logóját, írjunk egy pár mondatos jellemzőt cégünkről. A többi mező kitöltése nem kötelező.

19. lépés: kattintsunk az előnézet gombra, és láthatjuk hirdetésünket. A jobboldali felső sarokban kattintsunk az "Állás beküldése" gombra. Ha szerkeszteni szeretnénk, akkor az "Állás szerkesztése" gombra.

20. lépés: Itt láthatjuk a frissen rögzített, és a korábban rögzített állásokat is.

21. lépés: A különböző fülek segítségével tudunk módosításokat végrehajtani az oldalon. A "Profilom" fülre kattintva tudjuk módosítani a regisztrációs adatainkat.